Ervaringen van gasten:

" Geweldige plek!! Mega genoten in december met drie kinderen.
Luxe, sfeervol, van alle gemakken voorzien, gezellig, ruimte!, buitenleven…alles klopte voor ons! "

 

"Hi Renske we didn't have a chance to say goodbye in person with our early flight, but we wanted to say thanks for your hospitality You have bult a great oasis of tranquility, we have especially appreciated the garden during morning coffee, it was truly magic!`'

 

"Wij hebben hier bijna 5 maanden verbleven van begin november 2022 tot eind april 2023 en kunnen alleen maar zeggen dat het verblijf TOP was. Precies zoals het op de website stond, “what you see is what you get”. Niks te klagen gehad, alles naar wens! Harm en Renske staan altijd voor je klaar, ook bij persoonlijke calamiteiten. Chapeau! "
 
"Inmiddels een weekje thuis maar nog steeds aan het na genieten van deze fantastische plek en lieve mensen. Niet alleen wij maar ook ons zoontje van 1.5 heeft enorm genoten"

 

"Fantastische plek met stijlvol ingerichte appartementen waarin alles aanwezig is voor een topvakantie. Oprechte gastvrijheid en super leuke lokale tips van Harm en Renske. Wij hadden vanaf ons terras uitzicht op zee. We hebben genoten van de prachtige omgeving en de relaxte sfeer die er overal heerst. De 2 weken zijn voorbij gevlogen maar we willen zeker nog een keer terug komen! "

 

"Wat een machtig mooie en van alle gemakken voorziene quinta's hebben Renske en Harm gerealiseerd en ook nog op zo'n geweldige plek! Op de top van een heuvel, uitzicht rondom dus... omgeven door olijf- , amandel- en johannesbroodbomen, midden in nog authentiek Portugees land, op steenworp afstand van strand, zee en lagunes, een vogelparadijsje bovendien. Lyrisch ben ik over deze plek, een dikke aanrader dus voor én de rust zoeker, natuur liefhebber, strandganger én de Portugese cultuur snuiver."

 

"Vriendelijk ontvangst en ontzettende leuke plek waarbij er echt met volle aandacht is gewerkt aan het verblijf.
De bedden liggen heerlijk en vrijwel alles wat je nodig hebt is ook aanwezig. Zo hebben wij een dag de bbq aan gestoken en daar lekker van gegeten. Ook is er nog een zwembad aanwezig, maar je kan ook heerlijk zitten bij het huisje met privacy en dat met een adembenemend uitzicht.
Het verblijf is makkelijk toegankelijk met de auto. De auto is wel echt een must bij dit verblijf. Mocht ik ooit nog naar de Algarve gaan zal ik zeker nog eens hier verblijven. "