Waarom overwinteren bij Jabuti?

Als overwinteraar heb je andere behoeften dan de 'gewone' vakantieganger. en wij kunnen goed inspelen op de behoefte van de overwinteraar:

‚Äč- Vloerverwarming 

Dit is in de winter een pre want in de maanden november, december, januari, februari en maart  kan het 's avonds echt koud zijn

- Luxe keukens

Volledig uitgeruste keukens met een grote koelkast en vriesvak, Nepresso apparaat, waterkoker, sinaasappelpers, broodrooster, staafmixer, vaatwasser, oven en een 4 pits inductiekookplaat.

- Wekelijkse schoonmaak 

inclusief schoon bedden, bad en keuken linnen

- Nederlandse TV/ WIFI

- Wasmachine 

Er is een wasmachine aanwezig inclusief wasmiddel. (€5,-)

- Comfortabele bedden 

- Leuke omgeving 

In de buurt zijn er supermarkten, banken, restaurants, cafeetjes en b.v een sportschool

- Tips

Wij kunnen uw helpen met vragen die u tijdens de overwinter periode heeft. Bv waar is een Nederlandse arts, welke activiteiten zijn er te doen etc.

 

 


 

 

Overwinteren: als je langer dan 4 weken boekt in het laagseizoen

(nov-apr)

Waarom overwinteren in Portugal?

In Portugal en zeker in het zuiden, zijn de winters mild.  Met ruim 1200 zonne-uren in de periode november – april staat de Algarve aan de top van Europa. De temperaturen zijn mild, in januari kan het vaak nog 18 graden zijn. De huizen kunnen wel koud zijn, vooral s' avonds, dus een huis met vloerverwarming is een aanrader. 

Daarbij is de Algarve in de winter heel mooi groen. Dus het is een mooie periode om te wandelen en van de natuur te genieten. 

En de Algarve is relatief goedkoop. Een drankje op een terrasje of eten in een restaurantje is veel goedkoper dan in Nederland. Rede genoeg om naar Portugal te gaan voor de winter!

 

  Prijzen 2024

  Casa Aantal personen overwinter prijzen
  Casa Osga 6 p 425
  Casa Burro 4 p 375
  Casa Frango 4 p 375
  Casa Cobra 2 p 345

  Prijzen zijn per week inclusief bed-, bad- en keukenlinnen en de eindschoonmaak